maanantai 17. syyskuuta 2012

Tavoitteet viikolle 38

1. Löydä kamera
2. Tee kaalikääryleitä ja kaalilaatikkoa
3. Tee Tomaatti-sipulipiirakkaa
4. Leivo pullaa
5. Leivo leipää
6. (Perjantaina) tee viikonlopuksi valkosuklaa-limekakku
7. Neulo loppuun jämälanka-junasukat ja päättele ne sekä jo valmiit jämälankasukat
8. Etsi netistä ohje vauvan nutulle, aloita se
9. Valitse kehitykseen lähetettävät kuvat
10. Käy uimassa ainakin kerran

Viisi kymmenestä.. Aika huonosti. Tai no 5 ja puoli. Perjantain kakku muuttui pannukakuksi mutta koska sanassa pannukakku on sana kakku, pidätän oikeuden napata puoli pistettä siitä :)

Meillä muuttui viikonloppurytmi kun ukkokulta sai maanantait vapaaksi. Hän on siis töissä toisella paikkakunnalla ja kotona vain viikonloput, joten meille arki on sitä kun baba ei ole kotona ja viikonloput taasen sitä, kun baba on kotona. Viikonloput ovat siis tästä eteenpäin perjantai-illasta maanantaiaamuun, ja siksi viikon yhteenvedon teenkin vasta maanantaina.

Viikonloppu koostui tälläkertaa 100% neulonnasta. Vauvan nuttu valmistui itseasiassa todella hyvälle mallille, enää toinen hiha ja viimeistelyt tekemättä joten sen suhteen olen erittäin tyytyväinen. Tyytyväinen saa olla siihenkin että sain jatkettua siskolle lähetettäviä villasukkia, vihdoin ja viimein. Tämä projekti on erityisen tahmea koska.. noh, sanotaan nyt vaikka nätisti niin että se ensimmäinen sukka valmistui kyllä vuorokaudessa mutta se meni niin päin sitä yhtä tavaraa että innostus toisen aloittamiseen on ollut pyöreä 0. Ensinnäkin tein sukan liian paksuilla puikoilla ja siksi se on massiivinen. Sitä harmitellessani ja uhatessani purkaa koko p......rojektin sisko totesi että se on ihan hyvä koska hän on raskaana ja viime raskausaikana hänen jalkansa turposivat siihen malliin ettei edes hänen miehensä maiharit alas asti avattuna mahtuneet jalkaan. No, ok, en sitten pura. Toisen sukan saan tehtyä vasta pari kuukautta myöhemmin ja tottakai, siitä tulee sitten aivan eri kokoinen. Voi jumankauta että kirosin sen projektin alimpaan h.....evosaitaukseen eilen. Aion kuitenkin sen sukan vielä loppuun neuloa ja päätellä ja kääriä nättiin naruun ja ostaa oikein kauniin Anteeksi-kortin kylkeen. Perfektionistina en kuitenkaan jätä asiaa tähän vaan aion neuloa mukaan sukat, oikean kokoiset ja saman kokoiset, Tico ticosta, mutta niissä taas menee ikä ja terveys kun se lanka on niin kapoista. Jaa miksi sitten valitsin sen langan? No kun ei minulla muutakaan ole kun en käynyt lankakaupoilla ennen Suomesta lähtöä (asia onneksi korjataan kevättalvella..). Noh, tämän valituksen päälle iloittakoon valmiista junasukasta pienokaiselle, ja se onnistui oikein hienosti. Se saa kaverin tänä iltana :)

Hetki sitten nöttöstä nukuttaessani vilisi kyllä villejä ajatuksia päässä liittyen seuraaviin käsityöprojekteihin.. Ja itseasiassa ennemminkin mietin josko niistä olisi jopa myyntiin asti. Se ajatus nyt saa kuitenkin muhia kevättalveen, tämmöiset asiat pitää ottaa maltilla.. :)

Ulkona on auringossa 53 astetta mutta tehokas ilmastointi aiheuttaa sen että nöttösen on otettava Elsa-nuken vaunuista mummun ompelema täkki mammatin juonnin ajaksi :)


Mutta tavoitteita jälleen (nimimerkillä ILovePointlessLists)

1. Valkkaat nyt jumankekka ne 100 valokuvaa kehitettäväksi
2. Piirrä luonnokset kaikista mielessä pyörineistä ompeluideoista
3. Se valkosuklaa+limekakku on nyt tehtävä kun limet huononee ja suklaakin saattaa tehdä katoamistempun jääkaapista :)
3. Saata loppuun se maailman raivostuttavin sukkaprojekti
4. Aloita ticoticot
5. Päättele valmiit neuletyöt
6. Tee se toinen junasukka sille pariksi jonka teit jo viimeviikolla
7. a) Löydä kaupungista edes yksi lankakauppa ja etsi sieltä vähemmän raivostuttava sukkalanka kuin Tico Tico
    b) Hylkää ajatus Tico Tico sukista :)

Jätetään vähän lyhyemmäksi ja neulepainotteiseksi niin josko saisi tehtyä.. Nyt ajatukset paperille ennenkuin ne karkaavat!

Ps. Arvatkaa mikä ero on käsin tiskaamisella ja konetiskillä?

Vastaus:


2 kommenttia:

  1. Hei, nythän kävi niin että voitit blogiarvonnassani tuon kynttilälyhdyn ja kynttilän - onnea!

    Laitahan osoitetietosi s-postiini katja.joensuu@hotmail.com niin saan laittaa pakettia tulemaan!

    VastaaPoista